sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Färsaarille pistejahtiin

The Russian Times on väittänyt jutussaan, että Suomi olisi halukas liittymään Venäjään. Olikin huvittavaa, että tänään sai tankattua ainoastaan Venäjän kielellä. Jalasjärvellä bensa-automaatti ei tuntenut mitään muuta kieltä kuin Venäjä. Tässäkö tulevaisuus? Ei kai sentään.

Suomessa oli lentiksessä loistopäivä, kun Tunisia sai kyytiä. Peli toimi hienosti ja joukkue eteni kuudentoista parhaan joukkoon. Rankigissa joukkue on kisojen toiseksi huonoin, joten hienosti ovat pelit menneet. Omana tavoitteena oli liberon liikkumisen ymmärtäminen. Ei se vielä ihan onnistunut, mutta ensi viikollakin on pelejä. Pelaajia ja paikkojen vaihtamista on hiukan vaikea seurata, koska numerot eivät näy kovin hyvin ja pelaajat ovat kovin samannäköisiä monet.

Jalkapallokarsinnat alkavat tänään. Läpimurto on sillä sektorilla vielä tekemättä. Menestystä on nyt pohjustettu useampi vuosi ja joukkueen ikärakenne on nyt juuri ihanteellinen. Ensimmäisenä vastustajana on jalkapallokääpiö Färsaaret, joka pitäisi hoitaa mennentullen. Monet karsinnat seuranneet tietävät, miten vaikeaa pärjääminen on ollut. Toivottavasti nyt joukkue kasvaa voittajaksi näissä karsinnoissa heti alussa.

Vointi on ollut iltapäivällä hankalampi kuin eilen. Myöhään illalla vointi oli aivan mahtava, mikä lyhensi yöunia. Ehkä siitä on pitänyt maksaa hintaa tänään väsyn muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti