maanantai 6. heinäkuuta 2015

Riski ei kannata; Nukahdin "rattiin"

Kesäilta on kaunis ja katsomisen arvoinen. Pelloista puskee vihreää kohti taivaan sinistä. Kuvia täytyi ottaa muutama varastoon asti. Tuoksunkin olisi voinut ottaa mukaan, mutta sitä ominaisuutta ei minun puhelimessani vielä ole.

Formuloissa Kimi on  melkoinen Aku Ankka. Nyt ajo meni hyvin, mutta renkaanvaihto tapahtui väärään aikaan ja kisa meni siinä pieleen.  Riski ei kannattanut ollenkaan.

Kreikka pelaa myös erittäin kovalla riskillä. Nyt Tsipras ja Varoufakis pullistelevat vaalivoitolla ja kuvittelevat yksipuolisesti voivansa aloittaa neuvottelut puhtaalta pöydällä, mikä saisi monet ihmettelemään.  Vielä emme tiedä kannattiko riski. Pahoin pelkään, että Kreikka sumuttaa Eurooppaa toisenkin kerran. Saas nähdä.

Hengästyminen syntyy jo melkein kävelyn ajattelemisestakin. Ajoittain henki rohisee kovasti. Vointi muuten aivan hyvä. Selkä ei nyt vaivaa yhtään. Viikon saa vielä huilata ennen seuraavia  solumyrkkyjä. Tauko tuli tarpeeseen, nyt senewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww huomaa.

Joo tuo äskeinen oli rattiin nukahtaminen ja taas ihmettelen miksi "w" on juuri se kirjain jonka päälle melkein aina romahdan nukahtaessani.

Voi pöhkö, kerroin eilen naisten MM-finaalista. Kysymys oli tietenkin pronssifinaalista, ja isofinaali on vasta alkamassa tänään. Copa Amerikassa sentään osuin oikeaan. Messille ei maajoukkue näköjään  mestaruuksia tarjoa. Ei nytkään. Rangaistuspotkuilla Chile vei pytyn. Ottelu oli kova ja hieno taistelu, vaikkei maaleilla niin juhlittu.

PS Anteeksi myös siitä, jos tekstin otsikko oli harhaan johtava. Halusin sillä testata, vaikuttaako lukijamääriin. Tietysti on joitakin avainsanoja, joilla klikkauksia tulee paljon. Niitä en kuitenkaan lähde testaamaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti