keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Varovaa

Varovaista, hyvin varovaista tänään. Selvästi huomaa, että fyysisessä  jaksamisessa on aukko. Eilisestä ei sinänsä pudotusta kuitenkaan. Vyöhyketerapia pitkästä aikaa antoi hyvää vointia.  Myös päiväunet teki oikein hyvää. Illalla pystyi olemaan vähän toimeliaskin. Takan ääressä tunnelma nousee, kun katsoo hehkuvaa hiillosta.

Esikoinen on innostunut kasvojen piirtämisestä. Piirsi ensin omaa naamaansa ja nyt istuu vastapäätäni yrittäen piirtää minua. Ei tunnu olevan helppoa. Pyyhekumi käy jatkuvasti.

Illan dokumenttirupeamassa ohjelmat kahdesta merkittävästä ja ennakkoluuloja herättävästä liikkeestä; vapaamuurareista ja lestadiolaisuudesta. Vapaamuurarit antoivat erikoisen kuvan itsestään kun eivät antaneet haastatteluja lainkaan. Jopa sovittuja haastatteluita oli peruttu. Lestadiolaidokumentissa liikkeen edustajat saivat itse piirtää kuvan uskostaan, jolloin kuva jäi varmasti edullisemmaksi kuin mitä vaikeneminen olisi jättänyt. Hassua, että tässä asetelmassa lestadiolaisuus vaikutti hyvin lämpimältä, avoimelta ja ulospäin suuntautuneelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti