tiistai 1. tammikuuta 2013

Rohkaiseva alku vuodelle.

Uusi vuosi alkanut hyvän voinnin merkeissä. Paras päivä taas tähän asti, kokonaan ilman notkahdusta on selvitty tähän saakka. Siitä olen iloinen ja kiitollinen.

Pitkästä aikaa tuli kuuneltua presidentin puhe. Terävää analyysiä Suomen ja maailman tilasta, ei pelkkiä kauniita sanoja ja poliittista liturgiaa. Tykkäsin!


Tästä blogista. Aluksi annoin osoitteen kolmelle tutulle, jotka tarvitsivat tietoa kuulumisistani. Sairaana on vaikea usein soitella tai tekstailla, joten ajattelin kokeilla bloggaamista. Vähitelle sivun osoitetta tullut jaettua joillekin sukulaisille, tutuille ja työkavereille, loppuviimeksi tosi harvoille. Olen ollut iloisesti yllättynyt siitä, että aivan itseään varten ei ole tarvinnut kirjoitella. Päivittäin on ollut lukijoita, jotka ovat olleet matkaseurana jakamassa näitä henkilökohtaisesti raskaita aikoja. Uuden vuoden kunniaksi meni kahden tuhannen lukukerran raja rikki. Päivittäin lukijoita on keskimäärin reilu 40,  mikä on yllättänyt positiivisesti. Kiitos lukijat myötäelämisestä!

4 kommenttia:

  1. Tämä on ollut tärkeä tapa kuulla kuulumisistasi! Hienoa, että vointi on ollut nyt hyvä. Ilonhetkiä ja voimia alkavaan vuoteen ja lämpimiä terveisiä Pauliinalta

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppari-Pauliina! Ja terveiset sinne isoon maailmaan!

    VastaaPoista
  3. Vesa, sun blogi on tosi hyvä. Sen avulla tuntee olevansa mukana taistelussa. Tsemppiä ja voimia!!!
    Taina

    VastaaPoista
  4. Kiitos Taina. Vaikka aivan liian harvoin näemme, tukesi on ollut tosi tärkeä!

    VastaaPoista