maanantai 14. tammikuuta 2013

Aktiivinen päivä

Aamupäivä tänään oikein hyvä. Iltapäivällä notkahdus, muttei mikään jyrkänteeltä putoaminen. Jotkut arjen stressaavat asiat saavat voimaan huonommin.

Illalla intona 2½ h tavaroiden järjestelyä. Innostuin setvimään tavararöykkiöitä, mitä kaikkea sitä vuosien varrella on tullut varastoitua. Löytyi mm. 17 toimivaa taskulamppua ja ziljoona kynää. Kova projekti käydä kaikki läpi, mutta tavarasta luopuminen on niin vapauttavaa ja energisoivaa. Pitää vielä mainita, että tähän mennessä lähtnyt noin 20 isoa peräkärryllistä jo pois tavaraa.

Eilen Hesarissa oli muuten juttu miehestä, joka vei kaikki tavarat varastoon sillä periaatteella että joka päivä sai hakea yhden tavaran käyttöönsä. Siis hänellä ei ollut patjaa, hammasharjaa, sukkia, alushousuja jne. pitkään aikaan. Tästä on tulossa dokumentti keväämmällä. Huikea idea joka tapauksessa.

Asetin tänään päivämäärän, jolloin aion olla työkunnossa. Elämä on kuitenkin sen verran Korkeimman kädessä, että en sitä päivää vielä sano kennellekään. Mutta sen huomaa, että ajatukset eivät pyöri enää pelkästään sairauden ja hoitojen ympärillä. Jotain uskaltaa jo suunnitella. Eilen tuli varattua kevätmatka Alpeille. Ajatuksena olisi, että se olisi siirtymä hoidon jälkeiseen elämään.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa, uusi elämänvaihe alkamassa Alpeilta! Aikamoisen röykkiön tavaraa olette saaneet heivattua. Kaappien siivoaminen ja turhan tavaran hävittäminen/kierrättäminen on tosiaan vapauttavaa ihan pienessäkin mittakaavassa! :)
    t. Pia

    VastaaPoista