keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kolmas kuuripäivä

Tämän kertainen kuuri lopussa. Aamulla pääsi yllättävän hyvin liikkeelle ja kohdalle sattui kauniisti hymyilevä ja tarkasti hommansa tekevä hoitaja. Päivä mennyt aika mukavasti, nyt illasta alkaa tulla tuttuja oireita; polvia vähän särkee ja lievää pahoinvointia. Ruokahalu on pohjatonta. Kokonaisuudessaan kuitenkin positiivinen päivä.

Päivälleen on kolme kuukautta ensimmäisestä hoitopäivästä. Puolisentoista kuukautta menee vielä sekä toipuminen päälle. Tutkimukset näyttävät miten kuviot sitten jatkuvat.  

1 kommentti:

  1. Hei Vesa - taistelu lohikäärmeitä ja muita örkkejä vastaan sujuu hienosti! Kaikki on niin ihmeellisen suhteellista, miten paljon esim solukoko vaikuttaa asioihin. Hyvä näin ja kevättä kohti.
    Espoossa on palattu normitalveen upean lumivalkoisen joulun jälkeen. Sukset ehdittiin pohjustaa ja voidella, mutta eihän niitä raaski pilata jäisillä laduilla. Tapiolassakin pääsen lyhyille valaistuille laduille kävellen kotoa, nyt ei muuta kun lisää pakkasta ja lunta. Carri-koira täyttää kuun lopussa 15v ja ulkoiluttaa emäntäänsä tunnin-puolitoista päivittäin, onneksi rauhallisesti hajusta seuraavaan:) kun on niin liukasta.
    Tavataan taas verkossa, kiva kun jaksat kirjoitella.

    VastaaPoista