tiistai 29. tammikuuta 2013

Taistelupäivä

Tänään on ollut taistelupäivä. Sellainen tunne on ollut, että joku tauti olisi kovasti tulossa - täysin lupaa kyselemättä. Kotikonstit olleet käytössä: vitamiinit, särkylääkkeet, villapaita, kylmänropit ja sauna. Konjakkipullokin löytyi kaapinperältä. Nyt on kaksi hyökkäystä saatu torjuttua ja se toivottavasti riittää. Ohjeena kun on, että jos kuume nousee 38:n asteeseen tulee lähteä välittömäsi sairaalaan antibioottitiputukseen. Ei kiitos.

Tänään huomasin, että naaprsissamme käy kauppa-auto. Niinpä tuli poikettua ensimmäisen kerran oikein vanhan ajan kauppa-autossa. Kuljettajalla oli sana hallussaan ja kaikille jotakin sanottavaa. Kiva kokemus.

Radiovinkkinä Yle Puheen Jari Sarasvuo, joka on tunnin kestävä ohjelma. Konseptissa Sarasvuo yksin puhuu; ei vieraita, ei musiikkia. Siis pelkkää puhetta. Tänään oli neljäs ohjelma. On uskomatonta, miten yhden ihmisen puheella saadaan aikaan valtava intensiteetti. Sarasvuo laittaa itsensä  peliin, välillä nolattavaksikin. Hän onnistuu verbalisoimaan vaikeita käsitteitä usein tyhjentävästikin. Ohjelma lähtetään tiistaisin klo 13, mutta löytyy Yle Areenasta.

http://areena.yle.fi/radio/1797117

Eilen harmittelin, että Pekka Koskelaa ei arvosteta. Illalla huomasin, että Koskelaa ei haastateltu Urheiluruudussa eikä Tulosruudussa. Uskomatonta, vaikka kysymyksessä  kenties koko vuoden kovin urheilusuoritus. Ihmettelen, miten vähän luistelua arvostetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti