torstai 31. tammikuuta 2013

Postimiesparka...

Oikeastaan aika nihkeä päivä. Ei kipuja eikä kipeänä, mutta tuntunut välillä että mitenkään päin ei ole hyvä olla. Kärsivällisyys ajoittain ollut kovilla. Runsaasti uupumusta ilmassa, paljon en ole saanut aikaan. Olen tosin kuullut, että joillakin muillakin tänään tihkeää. Ehkä päivän energia vaan on sellainen tänään. Illalla aavistuksen parempi veto.

Postimies soitti kotiin ja pahoitteli, ettei saanut tuotua pakettia kotiin koska se ei mahtunut autoon. (täh ?) Iltapäivällä oli sitten saanut riittävän ison auton, jolla toi kotiin television huollosta. Toisaalta hyviä takuuhuoltoja sellaiset, että kotoa haetaan ja kotiin tuodaan, mutta postimiesparat...

Yleensä en katso mitään sarjoja enkä elokuvia, en juuri koskaan. Ei vaan ole mun juttuni. Mutta nyt olen kahtena päivänä katsonut ( lähipiirin yllyttämänä) "Sydämen asialla." On kyllä ollut mahtavia jaksoja, Yllätyin että innostun niinkin paljon. 1960-luvun englantilaiskylä on tehty hyvin uskottavaksi sen ajan värkkeineen. Mielenkiintoiset henkilöt ja hyvin kirjoitettu juoni. Laatukokonaisuus, mutta sen kuitenkin lupaan, että ei tämä tavaksi ei pääse tulemaan.

1 kommentti:

  1. Meilläkin on Sydämen asialla päällä harva se päivä ja katsotaan sitä "sivusilmällä". Siinä on niin leppoisa tunnelma, rentouttaa töiden jälkeen.
    T. P & M

    VastaaPoista