perjantai 4. tammikuuta 2013

Väliaikatietoja saatu

Tänään oli sitten vuorossa syöpälääkärin tapaaminen ja viikko sitten otettujen TT-kuvien tarkastelu. Yhtään ei tiennyt millaisiin uutisiin piti valmistautua.  Mentiin periaatteella että toivo parasta mutta pelkää pahinta.

Onneksi huonoin kortti ei noussut pakasta tällä kerralla. Tulos oli se, että keuhkossa olevan ison kasvaimen kasvu on pysähtynyt. Tuo tieto helpottaa omaa oloa kovasti.

Toinen hyvä asia liittyi siihen, että pari paikkaa missä epäiltiin etäpesäkkeitä oli nyt kuvattu tarkemmin. Tarkennettu tieto on, että kysymys ei olekaan etäpesäkkeistä vaan hyvänlaatuisista muutoksista. Yllättävän hyvä tieto

Jatko etenee seuraavasti: ensi viikolla jatketaan samoilla sytostaateilla kuin aiemmin. Tavoitteena on pienentää kasvainta. Kasvain on isosoluista tyyppiä eli vähemmän aggressiivinen (onneksi). Hitaampi jakautminen tarkoittaa sitä, että myös solumyrkky pääsee hitaammin vaikuttamaan. Suunnitelmana on, että kolmen viikon välein otetaan kolme kolmen päivän kuuria. Riippuu tietysti, miten ukko kestää hoidot. Veriarvot ovat palautuneet erittäin hyviksi. Ongelmia on ainoastaan munuaisarvon kanssa, joka meinaa kiivetä raja-arvojen ulkopuolelle. Munuaisarvo vaikuttaa platinan antamiseen, joten sitä pitää seurata tarkasti. (Karboplatiini on toinen annettavista sytostaateista)

Nyt on siis pari päivää aikaa ennen uuden kuurin alkua. Ei ole vielä erityisiä suunnitelmia, mutta tänään on kyllä aihetta juhlia ja  avata samppanjapullo, joka odottaa jääkaapissa synttärien jäljiltä. Tuhannet kiitokset kaikkille jotka olette olleet hengessä mukana! Toivottavasti olette jaktkossakin!

2 kommenttia:

  1. Olis pitäny tuoda isompi samppanjapullo!!! Aivan mahtavaa!!!
    Elina & co

    VastaaPoista
  2. Upeaa, mahtavaa! Me skoolataan hengessä mukana. :-)
    Elina ja Juha

    VastaaPoista