maanantai 28. tammikuuta 2013

Muutos loppuviikkoon

Muutos suunnitelmaan. Sytostaattikuuria siirrettiin viikolla, koska neutrofiilit eivät ole vielä palautuneet riittävän ylös. Neutrofiilit ovat käsittääkseni niitä ensimmäisiä taistelijoita, jotka käyvät tautien kimppuun. Saakin nyt  sitten olla tarkkana pöpöjen kanssa.  Perjantaina uusi verikoe, jolloin katsotaan ovatko arvot kohonneet.

Voinniltaan ei erityisen helppo päivä. Pitänyt ottaa korostetun iisisti, ollut melkeinpä tylsää kun oikein mitään ei ole voinut tehdä. Siinä mielessä viikon aikalisä hoidoista on kyllä ihan hyvä, vaikka tarkoittaahan se homman pitkittymistä.

Yöllä tuli katsottua Pekka Koskelan mitaliluistelut Amerikasta. Hyvä telkkarilaji sekin. Mielettömän tasaisia lähtöjä. Pekka Koskela on ehkä Suomen aliarvostetuin urhelija, harvoja kansainvälisen huipputason tekijöitä, joka jäänyt aivan liian pienelle huomiolle.

21.12 Pakko vielä lisätä, että on käsittämätöntä miten paljon 4-vuotias tuo riemua taloon! Leikki-ikä on parhaimmillaan, kun joka päivä oppii uutta ja jaksaa innostua kaikesta. Äsken sai katsoa ikkunasta kun pupunkorvalakki huiskuen rakennettiin lumiukkoa. Uskomaton ikä.

21:57 Tarkennus: Tuli yleisöpalautetta, jossa kerrottiin että makrofagit huolehtivat puolustuksesta ensimmäisen tunnin ajan ja lisääntyvän verenkierron mukana paikalle saapuu toisia syöjäsoluja, neutrofiileja. Kiitos tarkennuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti