perjantai 7. joulukuuta 2012

Yllättävän hyvää vointia

Ei paha päivä ollenkaan, vaikka sytostaatit loppuivat vasta toissapäivänä. Öklötys pysynyt kurissa pahoinvointilääkkeillä hyvin. Unikin tuli jo yhden jälkeen ja päivällä porskutettiin vielä kunnon päikkärit päälle. Ylhäällä pystynyt olemaan suurimman osan päivästä ilman isompia ongelmia. Parasta ollut se, että voimat eivät ole mihinkään ainakaan vielä kadonneet. Sydämessä olo vaikuttaa normaalilta, ei ole ollut heikotusta eikä rintakipua.  Vasemmassa keuhkossa tuntunut tänään toimintaa, minkä toivon tarkoittavan myönteistä hoidollista vaikutusta. Viime hoitokuurin jälkeen oli samanlaisia tuntemuksia.

Tänään järjestettiin naamiaiset kotona ja isovanhemmat kävivät esittelemässä naamioitaan ja viiksiään. Hauska 4-vuotiaan ideoima ja järjestämä tapahtuma, jota oli mukava viettää hyvän ruoan parissa.

Vyöhyketerapiaa olen saanut nyt kahtena päivänä peräkkäin. Hoidon idea on siis siinä, että varpaista ja jalkateristä hoidetaan muuta kehoa hieromalla heijastepisteitä. Uskomattoman eloon herättävä vaikutus. Yllätyn tätä kerta toisensa jälkeen. Tämä on ollut hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti