torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Facebookissa itsenäisyyspäivä näkyy upeasti  monissa päivityksissä mukavina toivotuksina ja linkkeinä. 95 vuotta  itsenäistä taivalta tässä geopoliittisessa sijainnissa on upea juhlinnan aihe. Asiat voisivat olla niin toisinkin.

Voinniltaan ollaan edellisten kokemusten perusteella aloittamassa vaikeimpia päiviä. Kortisoni vielä suhisee korvissa ja voimat heikot. Pahoinvointia ollut tähän mennessä vähemmän kuin aiemmin. Olo kuitenkin veltto. Syödessä hengästyy, pitää muistaa syödä hitaasti. Kurkku hiukan arka.

Unirytmi aika sekaisin vielä. Yöllä valvominen tuntuu turvalliselta ja uni ei tule ajoissa silmään johtuen vireyttä nostavasta lääkkeestä. Eilen valvotin jälkikasvua näyttämällä Chisu-dokumenttisarjaa puolen yön jälkeen. En tiedä oliko julma teko, mutta mielestäni Chisu on harvinaisen aito ja monipuolinen muusikko.

Iloinnut olen siitä, miten jälkikasvu leikkii iloisesti keskenään ja pitää huolta toisistaan ja miten luontevasti he osaavat suhtautua sairastamiseeni. Iloinnut olen myös hyvästä ruuasta ja hellästä huolenpidosta. Tämä on hyvä päivä!

1 kommentti:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää! Linnan juhlien parissa menee ilta rattoisasti. :)

    VastaaPoista