perjantai 30. marraskuuta 2012

Piparkakkuarkkitehtuuria

Flunssa yritti tulla vielä uudemman kerran eilisiltana, mutta pari annosta "Kylmän Roppia" pisti taudin pyörtämään. Lisäksi tarvittiin vielä pari tuntia kännykkäpeliä nimeltä "Wordament", niin johan olo parani. Tämä päivä otettu vielä hyvin varovasti ja olo on aika hyvä nyt. Ulkona on merkillnen ilma, kun hiekka lentää vaakasuorassa tietä pitkin. Ei houkuttele.

Meillä on tänään piparkakun tuoksu, kun pitkään odotettu piparkakkutalo on syntynyt. Omiin rohtoihini piparkakku ei kuulu, mutta hyvästä tuoksusta nauttii mielellään. Jouluvaloja ilmestynyt ikkunoile sisälle, joten paremman ajan odotus käynnistynyt.

Kuuntelin urheilutoimittaja Kaj Kunnaksen haastattelua.

http://areena.yle.fi/radio/1755685

Kunnas on mielenkiintoinen urheilupersoona siinä mielessä, että hänellä palava intohimo urheiluun kuten asiaan kuuluu. Urheilu ilman intohimoista suhtautumista on kuin kylmää kahvia jäisellä parvekkeella.  Mutta Kunnas ei ole pelkkä urheilupahvi, vaan  hänestä löytyy muitakin tasoja. Maailmanmiehellä on elämässään unelmana käydä sadassa maassa. 80 tulee lähiaikoina täyteen. Se luo jo sellaista perspektiiviä, että pystyy näkemään asioita laajemmin. Kunnas nostaa kuuntelun ja avoimuuden merkitykset ytimiksi konfliktien välttämisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti