torstai 29. marraskuuta 2012

Rintaan pistää

Vaikeampi vointi tänään. Eilinen olikin kai pikkuisen liian hyvä ollakseen totta. Tai ehkä lupaus paremmasta. Pistävää rintakipua on ollut riesana, vähän sellaista kuin stressaantuessa joskus on. Olo ei kuitenkaan ole erityisen heikko, mutta hyvin varovasti on pitänyt ottaa varmuuden vuoksi.

Voi olla että hiustenlähtö on hiukan kiihtynyt muutaman viikon jälkeen. Luulin jo että päässä pysyy loput, mutta liikaa toivottu kai. Ulkona on niin kylmä viima, ettei kannata yhtään riskeerata edes pipo päässä. Hiukan päivällä oli sellaistakin tuntumaa, että flunssaoiretta olisi tulossa, mutta se taisi pyörtää. Rintakipu voi liittyä tietty siihen. Huomenna tietää enemmän. Rohtoja pitää ottaa oikein huolella.

Seurana katselin "Maajussille morsianta" kaksi jaksoa. Tavallaan hauskaa viihdettä, kun tavalliset ihmiset joutuvat tv-kameroiden eteen ilman esiintymiskoulutusta ja -kokemusta. Joskus tuntee lievää myötähäpeää, kun tilanteet etenevät niin väkinäisesti ja kankeasti. Mutta ehkä se on suomalaisuuden ydintä, että sujuva verbaliikka  ja kaikenlainen keikarointi on vaikeaa. Ehkä parempi niin. Ja naiset osaavat tehdä elämän monimutkaisiksi kehittelemällä omia salaliittoteorioitaan. Mutta sepä onkin ohjelman suola. Ei traktoreita jaksaisi katsoa kovin kauaa.

1 kommentti:

  1. Jeps, katsoin myös. Me naiset tosiaan saadaan välillä aikaan ihan turhaakin dramatiikkaa, mutta ne pelkät traktorit olisi tosiaan tylsiä! :)

    VastaaPoista