perjantai 9. joulukuuta 2016

Uusia huolia

Terveyden kanssa oli tänään aivan uudennäköisiä tilanteita. Melkein säikähdin aika pahasti. Onneksi uusia hoitoja ei eilen aloitettu. sillä en todellakaan tiedä, miten niistä olisin selviytynyt. Onneksi oli myös lähimmäisapua. Huomenna uudet haasteensa.

Aamuisin vaimon lähtiessä töihin tulee syötyä aamupuurot yhdessä. Kello on siinä vaiheessa vielä sen verran vähän, että televisiosta tulee NHL-otteluiden kolmansia eriä, joita on tullut seurattua muutaman kerran. Melkein olen jäänyt koukkuun. NHL-kiekko on aivan erilaista kuin eurooppalainen. Joukkuentaktiikasta ei ole tietoakaan, mutta vauhti on hirmuista pienessä kaukalossa. Näyttää aivan siltä että mennään päättömästi päästä toiseen. Tuo yhdistettynä huikeaan yksilötaitoon tekee viihdearvon tosi korkeaksi.

Sekin on tullut yllätyksenä, miten paljon otteluita on. Esimerkiksi Patrik Laineen edustamalla Winnipeg Jetsillä on ollut kuluneen kuukauden aikana 18 ottelua. Pelaajien fyysisestä jaksamisesta en ole hirmuisen huolissani, koska jääkiekossa peliaika jakaantuu monelle pelaajalle; yleisin peliaika on vartin paikka ukkoa päälle. Mutta miten pystyy henkisesti lataamaan itsensä niin usein huippuvireeseen ja toisaalta miten otteluiden jälkeen saa purettua korkean vireen siten, että pystyy vaikka nukkumaan. Siinä luulisi tulevan kiusaus käyttää erilaisia lääketieteen tuotteita vireeen säätelyyn.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti