sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Suomalaisia ilonpilkahduksia

Flunssaolosta päästiin eroon lämpimällä pukeutumisella ja kurkkupastilleilla. Hengittämisen kanssa sen sijaan teki vähän tiukkaa, pihinän ja rohinan kuunteleminen oli aika ilkeän tuntuista itselle ja muille. Onneksi sekin vaiva meni ohitse lääkitsemällä. Sikäli päivä oli aivan hyvä.
---
Saara Aalto porskuttaa aina vaan Britannian X factorissa. Tämäniltaisessa jaksossa Suomi sai erityisen paljon positiivista julkisuutta, kun joulupukki yhdistettiin niin voimakkaasti Suomeen. Huomenna tiedetään jatkaako Saara finaaliin saakka. Tietyt ennakkomerkit olisivat olemassa finaalin puolesta, mutta eipäs vielä nuolaista.
---
Kimmo Timonen on Suomen jääkiekkohistorian merkittävimpiä pelaajia. Tänään hänen paitansa nostettiin Kuopion hallin kattoon, mikä on merkittävä kunnianosoitus. Presidentti Obaman huomionosoitus aikanaan Stanley Cupin jälkeen sen sijaan oli poikkeuksellinen. Puheessaan Obama nosti Timosen uran huippukohdat ja suurimmat vaikeudet esiin koko joukkueen läsnäollessa. Harva saa tuon tason huomionosoituksia. Obaman osuus on nähtävissä tämän illan urheiluruudussa.
---
Hetken tuli katsottua itselle vähän vieraampaa lajia eli käsipalloa. Riihimäen Cocksin peli pisti silmään. Oli jotenkin liian hyvää suomalaisen joukkueen esittämäksi. Myöhemmin selvisi, että joukkue on menestynyt tällä kaudella erittäin hyvin EHF-cupissa. Tämä on toiseksi kovin kannukilpailu Euroopassa mestarien liigan jälkeen. Tällä hetkellä  Cocks on kuudentoista parhaan joukossa. Käsipallo on Skandinaviassa ja Euroopassa varsin iso laji.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti