lauantai 3. joulukuuta 2016

Nico yllätti lopettamispäätöksellä

Yö tuli vastaan ja niin jäi kirjoittaminen myöhemmäksi. Heräsin sitten puoli kuudelta viluissani kaikki paikat kipeänä. Ainoaksi keinoksi jäi laittaa kerrasto päälle ja ryhtyä sotimaan pahaa oloa vastaan. Pipokin tähän varustukseen kuuluu.

Jälleen yksi mediapäivä kului pitkälti Sipilä-gaten ympärillä. Nyt grillattavana oli Ylen vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen. Onko pääministeri saanut vaikuttaa uutisointiin ja bla bla? Hassua, että näin paljon saadan porinaa aikaan, vaikka Sipilää tai Jääskeläistä ei epäillä yhtään mistään laittomuuksista.

"Pikkukeke" eli Nico Rosberg ilmoitti jättävänsä formulat. Ilmeisesti miljoonia on taskussa tarpeeksi ja mieli on palanut loppuun todella pitkän kauden jälkeen. Hän lopettaa huipulla, sieltä pääseen vain alaspäin. Paha kolari on jäänyt ajamatta. Sellaista päätöstä pitää kunnnioittaa. Ihmettelen kyllä, jos häntä ei kilpa-auton ratissa enää nähdä. Häkkinen lopetti kahden mestaruuden jälkeen eikä palannut enää formuloihin. Elämä meni sen verran rempalleen, että hän kuntoutti itsensä kisakuntoon ja myöhemmin kilpaili rata-autoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti