perjantai 8. helmikuuta 2013

Toipumista Twitteriä seuraten

8.2. 12:00

Toipuminen alkanut. Olo ei ole kovin huono, mutta mielellään on makuulla. Suihkureissu on ollut aamupävän saavutus. Ja pellavansiemennilla tuntuu olevan hyvä vaikutus vatsan kannalta, nyt uskon sen. Onneksi Wordament on pitänyt seuraa kivasti, kun muuten ollut niin rauhallista.

Olen seuraillut Twitteriä huvikseni viime aikoina. Tuo taikasana on itselleni jäänyt pitkäksi aikaa vieraaksi, koska en ole oikein oppinut näkemään sen merkitystä. Joku aika sitten liityin kuitenkin mukaan seuraamaan muutamia julkkiksia. Alexander Stubb, Heikki Kovalainen ja Tuomas Enbuske kuuluvat listalleni.

Twitterin luonne on sellainen, että puheenvuoron saavat ne, jotka sen ottavat. Seuraamistani muutamista henkilöistä erottuu Tuomas Enbuske ihan omaan luokkaansa. Hänen elämäänsä ja ajatuksia voi  reaaliajassa seurata Twitteristä. Tänä aamuna tiedän, että hänen lastensa päätä on mitattu neuvolakäynnillä. Illanviettojen kulut ovat varsin hyvin selvillä valomerkkiin saakka.

Mutta missä kulkee julkisen ja yksityisen raja?

Eilen "Me Naiset" - lehdessä (tällä kertaa en lukenut, mutta minulle luettiin ääneen, uskokaa vaan... ) Enbusken puoliso kommentoi tätä miehensä Twitter-aktiivisuutta omalta puoleltaan, miltä tuntuu kun toinen on koko aika muissa maailmoissa kännykkänsä kanssa. Vaikutti siltä, että puolisolle vähempikin twiittaaminen riittäisi. Näin kauniisti sanottuna.

Oma lukunsa on myös ministeri Alex Stubb, joka on osaa hyödyntää sosiaalista mediaa taitavasti. Laskujeni mukaan hän on twiitannut 47 kertaa kuluneen 24:n tunnin aikana! Stubb liikkuu enemmän työasioissa kuin Enbuske ja tavallaan ihailen sitä, miten hienosti hän osaa ottaa mainostilaa ilmaiseksi. Ja pysyyhän siinä äänestäjätkin perillä, mitä ministeri tekee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti