sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Omassa rauhassa

Kohtuullinen päivä tänäänkin. Hartiat tosin olleet harvinaisen jumissa, mikä vaikuttanut oloon hiukan. Mukavaa oli se, että pitkästä aikaa pääsi kunnon aamukävelylle ja kävelyvauhti oli ihan kunnollista. Siinä mielessä kunto ihan hyvä. Nyt saankin pärjätä kotona yksin, kun muilla on omat menonsa. En muista koska tällainen tilanne ollut viimeksi. Aina ollut ihmisiä lähellä, mikä on helpottanut oloa aina kovasti.

Keskiviikkona alkaa tällä erää viimeinen sytky-kuuri, jos veriarvot sallivat.

Eilen Putous-ohjelma ratkesi. Voittaja oli suosikkini Karim. Mielestäni hauskin sketsihahmo pitkään aikaan, sai nauramaan makeasti.

Val di Fiemmestä tuli pronssia  naisten parisprintistä ja oli kiva katsoa, kun naiset ottavat ilon irti saavutuksestaan. Katsoin kisan toiseen kertaan aikani kuluksi ja silmään pisti, miten taktisesti taitavasti Suomi hiihti. Olivat hyvissä tarkkailuasemissa koko ajan. Miesten taktista osaamista turha pohtia sen enempää. Menestyskulttuurin menettäminen näkyy liian monella osa-alueella.  

Mäkihypyn sekajoukkuekisa oli mukava tuttavuus. Joukkueen muodostavat 2 miestä ja 2 naista. Naiset saivat hypätä vähän isommilla vauhdeilla ja heidän hyppytaitonsa olivat positiivinen yllätys. Taisivatpa hypätä kilpailun komeimmat hypyt. Harmi vain, että Suomelta ei löytynyt kisaan hyppääjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti