keskiviikko 4. tammikuuta 2017

VKS-päivitetty

Nyt keskussairaalassa osastolla yksityishuoneessa.Tosi hankalia päiviä on takana ja hoitoihin oli tarve tehdä muutoksia muutenkin, joten täällä sitä sitten kökötellään. Ihmisiä menee ja tulee. Jokaisella oma tehtävänsä. Huoneen viihtyvyydessä ei vielä ole ilmennyt isompia ongelmia. Totutellaan nyt sitten tällaiseen elämää ja odotellaan mitä seuraavaksi tapahtuu.
---
Minuun asennettiin kipupumppu ja nyt olen takaisin osastolla. Morfiinia tippuaraksuttaa suoraan suoneen. Olo on kuin pienessä pöllyssä.
---
Toimenpidehuoneessa utelin nuorelta hoitajamieheltä, onko hän jalkapalloilija. Vaikutti jotenkin tutulta. Hän oli tuttu juniorisarjoista ja oli pelannut kuuluisassa VIFK:n 1993-ikäluokassa. Tuo joukkue oli monena vuonna Suomen neljän parhaan joukossa. Se laittoi kampoihin Etelä-Suomen joukkueille kovasti Vaasan huomattavasti pienemmällä materiaalilla. Honka oli P15-sarjassa tuolloin Euroopan kolmen pahaan joukossa (tuli vähän ulkomuistista). Yhtäkkiä VIFK1993 katosi, mutta minne?  Pääsin tässä samalla kuulemaan taustoja. Valtava määrä isoja murtumataustaisia loukkaantumisia ja joukko mielenkiinnon hiipumisia myös. Mitä jäi jäljelle? Jos jotakin, niin ainakin hyvin vähän. Yhtään maajoukkuepelaajaa ei porukasta taida löytyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti