lauantai 7. tammikuuta 2017

Rentouttavaa olemista

Huone, jossa asun on varsin miellyttävä, oikeastaan miellyttävä yllätys. Henkilökunta on kohteliasta ja avuliasta. Jokunen tuossa saattaa olla vähän kiukkuisemmalla jalalla liikkeellä, mikä lienee normaalia kaikilla työpaikoilla. Varsinkin nuoremman polven hoitajat puhuvat mielellään ruotsia, mikä tuo mukavaa haastetta ja vaihtelua itselle. Vanhemmat jotenkin häpeilevät ruotsiaan, mikä tietenkin on täysin turhaa.

Mielen hallinta on ykköshaaste itselle tällä hetkellä. Lääkettä taas käytiin lupaamassa, mutta mieluummin käyn läpi ensin pehmeitä keinoja, kuten musiikkia ja kännykkäpelejä. Wordament on tähän asti yksi parhaista hoitokeinoista. Se on siis kännykkäpeli, jossa keksitään annetuista sekalaisista kirjaimista sanoja määräajassa. Toimii myös täällä sairaalassa. Kotona on suihku ja sauna käytyssä.

Telkkari pelaa täälläkin ruotsin kanavilla vahvistettuna. Kyllä näillä pitäisi pienet keski-ikäangstit saada pysymään kasassa. Tour de Ski on ratkaisuvaiheessa ja ampumahiihdossa kilpaillaan. Kyllä näillä pitäisi viihtyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti