sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Suomi hyvässä valossa

Saara Aallon X-factor-menestystä tuli seurattua Wembleyltä. Kisa on siinä vaiheessa, että tänään valittiin kärkikaksikko. Saarahan meni kahden parhaan joukkoon niin, että napsahti. Ohjelman kautta Suomi sai jälleen valtavasti ilmaista positiivista mielikuvamainontaa.

Saaran pikavisiitti Suomeen oli kuvattu ja esiin pääsi varsinkin senaatintori upeassa iltavalaistuksessa.  Tuo sopi mahtavasti itsenäisyyspäivän läheisyyteen ja oikeastaan myös Johan Carl Ludwig Engeliin, senaatintorin suunnittelijaan, josta kertova kirja sai Finlandia-palkinnon. (Jukka Viikilä: Akvarelleja Engelin kaupungista)
---
Pääministeriä rääkättiin Ykkösaamussa taas sellaisella voimalla, että monelta muulta olisivat jääneet hommat kesken. Kyllä Sipilälläkin alkavat hiukset harmaantua. Ei minua ainakaan kiinnosta tietää yksityiskohtaisesti toisen omistuksia. Näyttää siltä, että toimittajaparat eivät näytä tietävän mikä on sijoitusvakuutus tai osakerahasto. Eihän niiden sisältöihin voi vaikuttaa, koska ne ovat ammattimaisten salkunhoitajien hallussa. Tekee sipiläjahdista entistä surkuhupaisemman.
---
Oma vointi ei mennyt huonompaan tänään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti